Els ajuntaments de Castelló hissen la bandera a mitja asta en senyal de duel per les víctimes del coronavirus

  • Torás, Onda, Segorbe, Canet lo Roig, la Torre d’en Besora o Vall d’Alba mostren el seu respecte pels morts a Espanya per la pandèmia de la Covid-19
  • Óscar Clavell, diputat nacional del PP, trasllada el seu suport a les famílies que han perdut als seus sers estimats i la solidaritat amb els malalts que lluiten per superar el virus

Diversos ajuntaments de la província de Castelló han decidit hissar a mitja asta les seues banderes institucionals en senyal de duel amb les víctimes del coronavirus. Una mostra de respecte i solidaritat amb les víctimes, els seus familiars i amb la societat espanyola que municipis com Torás, Onda, Segorbe, Canet lo Roig, la Torre d’en Besora o Vall d’Alba han fet visible als seus ajuntaments.

La proposta que sorgeix del president del PP nacional, Pablo Casado, qui va elevar ahir aquesta mesura en el Congrés dels Diputats. El diputat nacional del PP, Óscar Clavell, ha emfatitzat hui que “és el moment d’estar units i que les administracions públiques posen els recursos de l’administració a favor dels ciutadans de la província”.

Al llarg del matí, han sigut molts els ajuntaments de la província de Castelló els que han adoptat la mesura i Clavell ha instat que “tots els ajuntaments de la província, siga com siga el seu color polític, hissen la bandera a mitja asta en senyal de duel i de respecte” ja que “els morts en moltes ocasions ho fan en soledat, aïllats i les famílies necessiten ara un consol de tota la societat”.

El responsable nacional ha mostrat hui “la nostra admiració i gratitud als professionals sanitaris i a tots els milers d’espanyols que segueixen al peu del canó per a garantir la tranquil·litat i el proveïment. Ens solidaritzem amb els malalts i, sobretot, amb les famílies dels morts, als quals expressem tot el nostre suport i afecte”.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies