El PSPV-PSOE de Vall d’Alba denúncia la «impossibilitat» de què l’equip de govern del PP els informe de les mesures pel Covid-19

La portaveu del grup municipal Estela Capdevila Garcia demana que els deixen participar en la gestió d’esta emergència sanitària fent els seus suggeriments

El PSPV-PSOE de Vall d’Alba ha presentat un escrit a l’alcaldia de l’ajuntament per a traslladar el seu malestar davant la “impossibilitat” de què l’equip de govern del Partit Popular els informe, “degudament i com a membres de la corporació municipal”, de les mesures i les decisions que s’estan prenent davant l’emergència sanitària del Covid-19. A més a més, la portaveu del grup municipal Estela Capdevila Garcia demana que els deixen participar en la gestió d’esta crisi fent els seus suggeriments i aportacions que estimen adequats.

Capdevila explica que “tenim constància que, a la majoria de municipis de la província, i en concret als municipis veïns com Cabanes, Atzeneta i les Useres, s’estan convocant plenaris extraordinaris via telemàtica per posar en coneixement de tots els grups municipals les decisions i actuacions que s’estan duent a terme per motius de l’emergència sanitària, i que demostren la lleialtat institucional que se’ns suposa com a servidors públics”. No obstant això, la portaveu del grup municipal critica que això mateix no s’estiga fent en l’Ajuntament de Vall d’Alba.

Així i tot, el PSPV-PSOE de Vall d’Alba, vol fer públic el seu suport a les mesures preses per part de la Junta de Govern de la Vall d’Alba en compliment de les directrius establertes pel Govern de la Nació, la Generalitat Valenciana i les autoritats sanitàries competents. També manifesten el suport i posada a disposició de l’administració local “per tot allò que siga necessari”.

“Tots i cadascun dels regidors del PSPV es posa a disposició dels veïns i veïnes així com de l’equip de govern, per a ajudar en totes les situacions en les quals l’acció municipal puga ser un alleujament, estímul o remei a les dificultats que està passant el nostre poble”, afirma Capdevila.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies