BORRIOL : SUSPENSIÓ DE LES FESTES DE SANT VICENT

A conseqüència de la publicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es va declarar l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, en el que s’establia un període de 15 dies naturals de l’Estat d’Alarma i que el president del govern estatal, Pedro Sánchez, ja va anunciar el passat 22 de març que anava a estendre’l 15 dies més ens hem vist obligats a suspendre les Festes de Sant Vicent d’enguany programades per als dies 17, 18, 19 i 20 d’abril.

Considerant la cojuntura tots els partits polítics que conformen este Ajuntament han arribat al consens per a prendre esta decisió atenent la previsió de noves pròrrogues de no millorar la situació actual i pensant que la salut de les persones és el més valuós i fonamental que es pot tindre no ha quedat altre remei.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies