ALCALÀ-ALCOSSERBE : L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre realitza 37 repartiments a domicili d’aliments i medicaments i 45 assistències psicològiques per telèfon

 Es coordinen peticions d’ajudes d’emergència social i s’han sumat nous voluntaris per col·laborar en aquestes tasques

L’Ajuntament d’Alcalá- Alcossebre està prestant serveis especials per tal d’ajudar a veïns i veïnes mentre dure l’estat d’alarma, facilitant així l’obligació de no eixir de casa. Des de la seua posada en marxa el dilluns 16 de març, el repartiment d’aliments i medicaments ha realitzat 37 serveis, principalment persones grans que no compten amb col·laboració familiar al municipi. També s’han gestionat i donat resposta a peticions que s’han traslladat des d’altres recursos, com els centres de salut. Aquest servei es coordina des dels Serveis Socials de l’Ajuntament i es presta a través de la xarxa de voluntaris de l’Associació de Recursos Sanitaris Azahar. De fet, els voluntaris s’han incrementat en els últims dies.

 

El telèfon d’atenció psicològica i suport emocional ha atès 45 serveis, inclosos les trucades realitzades a persones que ja comptaven amb el suport dels Serveis Socials Municipals, com a víctimes de violència de gènere o en situació d’especial vulnerabilitat. A més, se segueix prestant el servei d’Ajuda a Domicili, per facilitar les tasques bàsiques del dia a dia a persones amb mobilitat reduïda i s’ha ampliat el servei de Menjar a Casa. Des de Serveis Socials s’atenen i coordinen totes les peticiones que puguen arribar amb especials problemàtiques, com el trasllat d’un veí a l’Hospital de Vinaròs per a un tractament ja pautat que només pot rebre al centre hospitalari.

 

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies