TÍRIG : Tírig critica el tancament del centre mèdic en plena crisi del Coronavirus

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, ha criticat el tancament del centre mèdic del municipi en plena pandèmia per Covid19 (Coronavirus). El primer edil ha assenyalat a través d’un vídeo en les xarxes socials la falta de comunicació que ha existit entre l’Ajuntament i el Departament de Salut de Castelló, ja que el centre mèdic es tanca sense cap anunci oficial, només un avís per part de la infermera.

Així, Tírig, un municipi en el qual les persones majors es compten per centenars i, per tant, compta amb una elevada quantitat de població més vulnerable front el Coronavirus, es queda sense assistència mèdica o d’infermeria. Totes les consultes passen a realitzar-se en el Centre de Salut de Les Coves. Els veïns i veïnes han de saber que, abans d’acudir al centre mèdic, han de telefonar i se’ls dirà com procedir. En cas de ser necessari personal sanitari es desplaçarà fins a Tírig.

L’alcalde ha assenyalat que, si fa falta, i sempre pel bé dels veïns i veïnes, el propi personal municipal ajudarà les persones majors a acudir al Centre de Salut de Les Coves o a l’Hospital de Vinaròs, situat a 45 minuts de Tírig.

Carreres ha resumit aquesta situació en una “falta de coordinació, falta de comunicació i un vertader despropòsit” i ha afegit  “crec que tant amb la nostra gent com amb els nostres pobles caldria tindre una mica més de sensibilitat”; atesa la necessitat de l’interior de comptar amb serveis bàsics i de primera necessitat.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies