ALCALÀ-ALCOSSEBRE : L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre sol·licita la presència de la UME per a tasques de desinfecció

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha sol·licitat a la Del·legació del Govern en la Comunitat Valenciana l’activació al municipi de la UME-Unitat Militat d’Emergències com recurs de recolzament davant el COVID-19. Des del consistori, s’ha traslladat que, a causa de les especials característiques del municipi en contar amb dos nuclis de població separats per 10 quilòmetres, es precisa la col·laboració de la UME per intensificar la desinfecció d’espais i edificis públics com l’estació de tren, centres de salut, instal·lacions esportives i edificis socials i culturals, així com en vies públiques com major afluència de persones a l’anar a supermercats i farmàcies.

«Per part de l’Ajuntament, hem  incrementat el Pla de Desinfecció en espais públics i mobiliari urbà però, veent que altres municipis ja  han comptat amb la col·laboració de la UME, ens seria de gran ajuda que pogueren prestar els seus serveis a Alcalà-Alcossebre i per això ho hem sol·licitat a la Del·legació del Govern», ha explicat l’Alcalde Francisco Juan.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies