El PSPV-PSOE d’Onda demana que el plenari sigue telemàtic  davant el risc pel COVID-19

 El PSPV-PSOE va presentar per registre d’entrada una sol·licitud per demanar que el plenari es realitze de forma telemàtica seguint les recomanacions de la FVMP

El portaveu del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet va registrar el passat dia 23 de març una sol·licitud demanant que la celebració del plenari extraordinari que ha convocat  l’alcaldessa popular sigue desenvolupat de forma telemàtica. “A data d’avui ens han dit que s’està estudiant” ha assegurat Huguet.

 

“Sobre aquesta qüestió la mateixa “Federació Valenciana de Municipis i Províncies” (FVMP) va emetre una nota el passat dia 21 de març referint la possibilitat de que els òrgans representatius locals i de govern puguen fer els plenaris, juntes de govern i comissions informatives de forma telemàtica degut a l’estat d’alarma que vivim” ha recalcat Huguet.

 

Ximo Huguet ha manifestat també que “podent celebrar aquest plenari de forma telemàtica, amb la quantitat de mitjans digitals que existeixen és una irresponsabilitat posar en risc la salut dels treballadors del consistori, així com la dels propis regidors. I que açò contravé les recomanacions d’evitar les reunions socials que el govern està exigint a la ciutadania”.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies