DIPUTACIÓN CS : Els diputats Garcia i Ferrando recullen les demandes del municipi de Villores

Els diputats Garcia i Ferrando recullen les demandes del municipi de Villores

  • Ambdós representants del govern de la Diputació es reuneixen amb l’alcalde del municipi de els Ports, Ivan Guimerà, perquè els trasllade les peticions referents a les àrees que dirigeixen

Els diputats de Cicle integral de l’Aigua, Renovables, Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, i de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, s’han reunit aquest migdia amb l’alcalde de Villores, Ivan Guimerà, per tractar diversos assumptes referents a les àrees delegades en ambdós responsables provincials.

Entre lesinquietuds mostrades per l’edil del municipi de Els Ports, han estat les ajudes per a l’eficiència energètica i la freqüència del servei de recollida de residus domèstics, que precisament està auditant en aquests moments l’àrea de Garcia a la Diputació.

Respecte als serveis de Promoció Econòmica, Guimerà ha mostrat especial interés en el Pla d’Ocupació del departament de Promoció Econòmica que, segons ha informat Ferrando, s’aprovarà la pròxima setmana en Junta de Govern de l’ens supramunicipal.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies