COMPROMÍS VILA-REAL : Compromís per Vila-real trasllada la seu al carrer de Sant Antoni

La inauguració, oberta a tots els veïns, tindrà lloc el 20 de febrer, a les 20.00 hores, i comptarà amb l’assistència de representants de la formació

 

Compromís per Vila-real està de mudança i des del proper dijous, 20 de febrer, se situarà oficialment en la seua nova seu del carrer de Sant Antoni, 8. La formació ha organitzat una festa d’inauguració que tindrà lloc a partir de les 20.00 hores a la qual estan convidats tots els veïns que desitgen participar i que comptarà amb l’assistència de nombrosos representants de l’àmbit polític, entre els quals hi haurà destacats membres de la formació.

“Després d’uns quants anys al carrer de Cervantes, ens traslladem a un local més gran que donarà resposta a la creixent activitat que registrem a la ciutat, on no només treballem els membres del Grup Municipal i del col·lectiu local, sinó també altres col·lectius de tota la comarca”, explica el portaveu del Grup Municipal, Josep Pasqual Sancho.

Per la seua banda, el portaveu adjunt, Santi Cortells, destaca que “aquest nou espai, situat molt a prop de l’antiga seu, permetrà donar cabuda a més assistents en els nous esdeveniments que esperem poder organitzar a partir d’ara, sempre centrats en l’interés dels nostres veïns”.

A hores d’ara, diferents representants de la formació, tant a nivell local, com també comarcal i autonòmic, han confirmat que assistiran a l’obertura del nou espai, que pròximament comptarà amb un nou horari d’atenció al públic. “Hem triat el 20 de febrer, data en la qual commemorem la fundació de la nostra ciutat, per a donar un nou impuls al nostre projecte amb l’obertura de la nova seu”, afirma la portaveu adjunta del Grup Municipal, Maria Fajardo, qui convida “tothom a assistir”.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies