BENICÀSSIM : Turisme dona a conéixer el programa anual d’activitats a Benicàssim

El Consell Sectorial de Turisme treballa al costat del teixit empresarial per a abordar les accions a realitzar en el 2020

La Casa Abadia de Benicàssim ha acollit aquest matí el Consell Sectorial de Turisme en el qual l’àrea turística ha presentat davant el teixit empresarial les accions previstes per al present any.

Com ha indicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, “els empresaris tenen un paper important en el desenvolupament de la programació preparada ja que, per exemple, dins de les accions previstes per a potenciar la marca Benicàssim, Destinació Turística Saludable”. Dins del programa presentat es planteja la possibilitat que els empresaris puguen assistir a una sèrie de tallers formatius centrats en bones pràctiques mediambientals, en la responsabilitat social corporativa, o en la gastronomia saludable”. La iniciativa, que va ser presentada en Fitur el mes de gener passat “amb un gran acolliment”, també contempla la celebració d’unes jornades gastronòmiques “en les quals els locals de Benicàssim seran els grans protagonistes i es potenciaran els productes sostenibles i de qualitat”, ha indicat Fernández.

En el programa previst d’activitats també s’inclouen les visites guiades, els festivals i noves propostes que s’incorporen enguany com poden ser les vesprades de ball a la platja programades per als mesos d’estiu o un festival d’arts escèniques per al mes de maig. Com ha afegit l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, “dins de l’estratègia de generació d’oportunitats que s’està duent a terme per a la ciutat, el turisme sempre ha ocupat un paper important, però és necessari adaptar-nos a les noves demandes tant empresarials com turístiques, per això hem redactat un calendari obert d’activitats i destinat a tots els públics oferint un Benicàssim actiu i divers els 365 dies de l’any”.

 

 

 

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies