NULES : NULES DEMANA A LA GENERALITAT VALENCIANA UNA OFICINA DE TURISME PER A MASCARELL

Posa a disposició de la xarxa Tourist Info la planta baixa de la casa consistorial

 L’Ajuntament de Nules ha iniciat els tràmits per a dotar Mascarell d’una Oficina de Turisme, per a aquest motiu ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana mitjançant el programa de la xarxa Tourist Info una Oficina de Turisme per a aquesta població.

 

“Atés que Mascarell no té Oficina de Turisme pròpia quan està declarat com a Bé d’Interés Cultural (BIC) i que recentment s’ha potenciat el seu patrimoni amb inversions importants sol·licitem a l’organisme competent la instal·lació d’una Oficina de Turisme amb el mobiliari i senyalització adequats”, comenta el regidor de Turisme i de Mascarell, Guillermo Latorre.

 

Així doncs, des de la Regidoria de Turisme s’ha posat a disposició de l’Administració autonòmica la planta baixa de l’ajuntament de Mascarell; a més en la petició formal realitzada s’assenyala que a més del local es disposa d’informació turística i de personal qualificat per a poder atendre aquest servei.

 

Latorre afegeix que “Mascarell és l’únic recinte totalment emmurallat de la Comunitat Valenciana, tot un reclam turístic, per això no s’entén que no tinga  una Oficina de Turisme pròpia”.

 

De manera que, en el cas que la Generalitat Valenciana aprove aquesta nova Oficina de Turisme, aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa tindrà un total de tres Tourist Info, una a Nules, una altra a les Platges de Nules, i la tercera a Mascarell.

 

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies