MORELLA : Morella acollirà un projecte de la Creu Roja per a fomentar l’autonomia de persones amb diversitat funcional


La iniciativa Assenyalem Els Ports és de l’Assemblea de la Creu Roja Morella-Els Ports i està finançat per l’Obra Social la Caixa

Morella acollirà la iniciativa Assenyalem Els Ports de l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja Morella-Els Ports per a fomentar l’autonomia de persones amb diversitat funcional. Aquest és un taller d’ocupació sobre camins rurals de la comarca amb la col·laboració de l’Obra Social la Caixa en el qual participaran al voltant de 10 persones i tindrà lloc dos dies a la setmana durant dues hores. Així, el període d’inscripció està obert fins al 21 de febrer i el taller s’allargarà des del mes de febrer fins al mes de novembre de l’any 2020.

La regidora de Cooperació i Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “Assenyalem els Ports és un projecte molt important per a fomentar l’autonomia de les persones amb diversitat funcional de la nostra comarca, així com la seua ocupació, de manera que realitzaran diverses tasques durant el període de temps d’aquest taller”. L’edil ha explicat que “es facilitarà el desplaçament amb un servei d’autobús per apropar a les persones de la comarca que participen i puguen tornar a casa cada dia”. Finalment, Malú ha aprofitat per a “posar en valor els projectes i tasques de la Creu Roja, la qual també necessita persones voluntàries per a desenvolupar la seua activitat i animar a totes i tots a informar-se i ajudar en els diferents projectes que porten a terme”.

Aquest projecte realitzarà tasques d’investigació en camins rurals per a la seua posterior senyalització. Així, es realitzaran rutes senderistes que totes les persones puguen recórrer i gaudir de l’esport i la natura d’aquesta comarca.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies