El PP exigeix a Martí que no sotmeta a Castelló al xantatge de Sánchez

  • El diputat provincial del PP i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, reclama inversió de l’Estat i una campanya de promoció turística de les platges de cara a Setmana Santa
  • Martínez (PP): “Les platges estan devastades i ignorades pel PSOE com l’interior està abandonat per un partit que reclama 16 milions d’euros per a recuperar-se”

 

“El càstig amb el qual Pedro Sánchez està afonant l’economia de Castelló no pot admetre’s per part de qui és president de la Diputació i ha de garantir que la província rep les inversions que per Justícia mereix per a recuperar-se de la devastació de Gloria”.

Amb duresa i contundència s’ha mostrat hui el diputat provincial del PP i alcalde de Peníscola que “exigeix protegir a Castelló del xantatge al qual el PSOE està sotmetent a la nostra província”. El diputat provincial serà l’encarregat de defensar una moció en el pròxim ple de la Diputació en el qual exigeix al president de la institució la línia d’ajudes que pal·líe els danys causats pel temporal i que el Govern d’Espanya segueix sense anunciar. “Ens juguem molt. El turisme és un pilar fonamental de la nostra riquesa i és urgent recuperar costa i interior davant la imminent arribada de la Setmana Santa. És necessari que es programe una campanya de promoció turística de la nostra costa de cara a la pròxima temporada si no volem perdre-ho tot”.”.

Per al diputat provincial, el president del Govern, Pedro Sánchez, “va vindre a Castelló a fer-se fotos en lloc d’anunciar solucions, i una vegada va aconseguir el book que necessitava es va anar a Madrid deixant després de si platges destrossades i un interior afonat pels danys d’una borrasca històrica”.

Per a Martínez, “el PSOE demostra, una vegada més, el poc que li importa aquesta província, a la qual no sols li nega l’IVA, que s’eleva a 56 milions d’euros, sinó que a més li nega els més de 16 milions d’euros que són necessaris per a recuperar els danys causats pel temporal”.

Així les coses, des del PP en la Diputació Provincial “continuarem protegint els interessos d’aquesta província, a defensar els drets dels ciutadans i a lluitar per l’única cosa que importa, perquè aquesta asfíxia a la qual ens sotmet el PSOE només genera pèrdues, retallades i pobresa”. I en opinió de Martínez, “aquesta és una terra d’oportunitats que per més que el PSOE s’obstine a afonar, mereix brillar, prosperar i créixer”.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies