BENICARLÓ : Benicarló ultima els plecs per a traure a licitació el projecte de la Via Litoral

S’espera que el projecte puga estar enllestit a finals d’aquest any. L’actuació està emmarcada dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L’Ajuntament de Benicarló es troba ultimant els plecs per tal de traure a licitació el projecte de la Via Litoral, una actuació emmarcada dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme, Román Sánchez, ha ressaltat que «es tracta d’un dels projectes més emblemàtics de l’EDUSI Benicarló-Vinaròs».

El projecte consisteix en un recorregut ecològic de caràcter paisatgístic i cultural amb calçades per al trànsit de vianants i ciclistes, la qual cosa contribuirà a millorar la connectivitat no motoritzada entre els dos municipis.

Román Sánchez ha desvetllat que el projecte està valorat en uns 140.000 euros i ha declarat que «una vegada estiga adjudicat estarà redactat en uns 6 mesos, per la qual cosa esperem tenir-lo acabat a finals d’any». Tant l’alcaldessa com el regidor han apuntat que aquest projecte s’executarà de manera consensuada i coordinada entre l’administració municipal, l’autonòmica i l’estatal.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies