CASTELLÓ : Braina assisteix a l’eixida des de Castelló de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

El regidor d’Esports, Omar Braina, ha assistit aquest dimecres a l’eixida de la 71 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana que ha iniciat la seua primera etapa a la ciutat de Castelló. La cita ha arrancat a les 11.40 hores des del Patronat Municipal d’Esports (eixida neutralitzada) i ha discorregut per diversos carrers de la ciutat fins a l’arribada al quilòmetre zero, situat en l’avinguda Ferrandis Salvador.

Braina ha agraït a l’organització l’elecció de Castelló per a donar el tret d’eixida a aquesta prova ciclista de reconeixement internacional. “Gràcies a això, Castelló ha entrat hui en milions de llars de tota Europa”, ha indicat. El regidor d’Esports ha recalcat que la celebració d’esdeveniments esportius com aquest “situen a la nostra ciutat com un escenari immillorable per a la celebració d’esdeveniments esportius de gran entitat com és aquesta Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana”.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies