BENASSAL : Benassal celebrarà la ‘Festa de l’Ajo’ el 22 de febrer

Els Quintos 2020 de Benassal han donat a conéixer la programació de la ‘Festa de l’Ajo’ que enguany tindrà lloc el dissabte 22 de febrer. El ‘dinar de l’Ajo’, l’entrada de l’arrier o la festa de disfresses seran alguns dels actes més destacats.

La celebració arrancarà a les 11h amb els pastissos i barreja als porxos de l’ajuntament. A les 14h començarà el tradicional ‘dinar de l’Ajo’ al pavelló cobert. Tot seguit, el grup Five Cover Band donarà inici al ‘tardeo’. I a les 19h arribarà l’entrada de l’arrier pels carrers de la localitat. Després s’encendrà la tea i tindrà lloc el Ball Pla a la plaça Espanya. A la nit serà el torn de les disfresses. La desfilada, des de les 23h, estarà amenitzada per la xaranga Vi, Festa i Bureo. El ball, a partir de la 1h, comptarà amb l’orquestra Supermàgic i la discomòbil Bandalay.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies