PP CASTELLÓN : El PP exigeix a Puig el pagament del Fons de Cooperació 2019

  • El portaveu del PP, Vicent Sales, reclama al president Martí que exercisca d’ariet de la Generalitat en lloc de convertir a la institució en la sucursal bancària de Ximo Puig
  • El PP recolza l’adhesión al Fons de Cooperació 2020 amb la condició de cobrar els deutes i modificar el criteri de població per a beneficiar als pobles més xicotets

 

El Partit Popular de la Diputació Provincial de Castelló ha reclamat hui a la Diputació el pagament del Fons de Cooperació 2019 que Ximo Puig segueix sense pagar a desenes de municipis de la província. La demanda es produeix després que hui el PSPV haja elevat a comissió la proposta d’adhesió al Fons de Cooperació 2020 a la qual el PP ha mostrat el seu suport.

“Ens adherim al Fons de Cooperació 2020 de forma condicionada. És necessari reivindicar la inversió per a aquest exercici però primer hem d’exigir el cobrament del que se’ns deu. I hem de modificar el criteri de població que actualment guia el repartiment dels fons. Hem de protegir als més xicotets i també als municipis turístics”.

Vicente Sales, portaveu del PP en la Diputació, ha reclamat al president de la institució provincial, José Martí, exercir d’ariet de la província per a exigir a la Generalitat Valenciana que pague el que deu. “Aquesta institució és la casa de tota la província, no la sucursal bancària de Ximo Puig. No podem blanquejar el càstig que el Consell està exercint sobre Castelló. Al contrari, la Diputació ha de garantir el cobrament dels fons compromesos”.

Des del Partit Popular “tendim la mà a tots aquells que vulguen defensar els drets de la nostra província. Som ací per a protegir a la província de Castelló, per a exigir a qui deu que pague, per a invertir i generar oportunitats”. En aquest sentit, ha postil·lat Vicente Sales, “el PP lluitarà pels interessos de les poblacions que reclamen al Consell el pagament dels fons compromesos. Exigirà que la Diputació es convertisca en un front comú contra l’asfíxia col·lectiva a la qual ens sotmet Ximo Puig. I reclamarem a PSPV i Compromís que deixen de maquillar el bloqueig de les transferències a els135 municipis de la nostra província i planten cara als seus caps en el Consell per a assegurar que Castelló rep el que per justícia mereix”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies