CASTELLÓ : Premi a la millor ‘postal nadalenca’ de promoció del comerç local

 El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha fet lliurament aquest dilluns del premi a la guanyadora del concurs convocat aquest Nadal per a promocionar i incentivar la compra en comerços locals de Castelló durant les passades festes. El concurs ha tingut com a escenari el ‘Umbrella Sky, situat en la plaça de la Pescateria. Una instal·lació concebuda també per a dinamitzar el comerç de proximitat. Els participants havien de pujar a Instagram imatges de compres en comerç local. El premi, una càmera fotogràfica, ha recaigut sobre la foto realitzada per Raquel Oliveros.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies