CASTELLÓ : Marco rep als beneficiaris del pla de contractació de joves qualificats

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha reunit aquest dilluns amb els joves contractats dins del programa de Foment d’Ocupació per a la contractació, per part d’entitats locals, de persones joves qualificades (programa Emcuju). En la present convocatòria s’han realitzat 73 contractacions, 45 d’elles a dones joves qualificades. El programa va iniciar el passat 23 d’octubre i finalitzarà el 22 d’octubre de 2020. Aquestes actuacions es desenvolupen en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana i són cofinançades pel Fons Social de la Unió Europea, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil. Aquest pla compta amb una inversió de 1,9 milions d’euros. D’ells, 820.604 euros aportats per l’Ajuntament de Castelló.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies