NULES : NULES PREPARA UN ESCAPE BOX PER ALS JOVES DEL MUNICIPI

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure-s’hi al Casal Jove dijous i divendres

L’Ajuntament de Nules ha programat per a aquestes dates nadalenques una activitat d’oci per als més joves. Es tracta del joc Escape Box que es desenvoluparà el pròxim 3 de gener a les instal·lacions del Casal Jove.

En concret, hi haurà dos torns, un a les 17 hores i un altre a les 19 hores, amb un total de 60 places i està enfocat a persones joves de més de 13 anys, “volem ampliar l’oferta d’activitats per a aquest sector de la població en el període vacacional i hem pensat en aquest joc que precisa d’un treball en equip per a resoldre els enigmes que es plantegen”, comenta el regidor de Joventut, Gabriel Torres.

 

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure-s’hi al Casal Jove el dijous 19 de desembre i el divendres 20 de desembre en horari d’11 a 13.30 hores i de 17 a 19 hores.

 

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies