VISTABELLA DEL MAESTRAT : VISTABELLA DEL MAESTRAT PARTICIPA EN EL PROJECTE “HOY ME ACUERDO DE TI” PER A FELICITAR ELS NADALS ALS QUE MES HO NECESSITEN

L’escola de Gent Gran de Vistabella del Maestrat participa en el projecte nadalenc “Hoy me acuerdo de ti” conjuntament amb les xiquetes i xiquets              d´infantil de l’aulari del poble del CRA Penyagolosa.

Des del 2016, la cordovesa Isabel Amo creadora del projecte “Hoy me acuerdo de ti”, té com a objectiu alegrar els nadals a xiquets i xiquetes, i també a persones majors, que passen aquestes dates tan assenyalades als hospitals, o es troben soles o malaltes.

L’Escola de Gent Gran de Vistabella, deixant de banda la seva programació habitual d’activitats físiques com mentals, s’han sumat al projecte nadalenc, amb l’ajuda de les xiquetes i xiquets del aulari municipal. Han realitzat postals amb missatges d’afecte i prosperitat, per tractar d’alegrar i donar ànims a aquelles persones que tant ho necessiten en les properes festes de Nadal.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies