SANTA MAGDALENA : L’Agrupació Musical de Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

Santa Magdalena ha celebrat el passat cap de setmana la festivitat de Santa Cecilia i ho ha fet amb una sèrie d’actes, organitzats per l’Agrupació Musical de la localitat. El dissabte a la tarda els músics van realitzar una cercavila, prèvia a la celebració de la missa a l’església parroquial, missa en la qual van participar els músics de l’entitat.

Posteriorment, i a l’Auditori Municipal, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena va oferir un espectacular concert amb el gènere dels musicals com a fil temàtic de l’espectacle. “Wicked”, “Elizabeth”, “West Side Story”, “El Fantasma de la Òpera”, “Los Miserables” i “Hoy no em puedo levantar”,  van ser els títols de les obres triades per Sergio Tortajada Gómez, director de la formació musical magdalenera.

Finalitzat el concert, la Festera de l’Agrupació Musical 2019, Laia Marzal Puig, va fer lliurament d’un detall al president de l’entitat, com a mostra d’agraïment. Després els músics van celebrar un sopar de germanor, posant d’aquesta manera fi a la festa de Santa Cecilia 2019.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies