MONCOFA : Moncofa continua a la xarxa de municipis de la Fundació Isonomia de l’UJI

La rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la Fundació Isonomia, Eva Alcon, i l´alcalde de Moncofa , Wenceslao Alós, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats per a afavorir diferents accions sobre igualtat en este municipi. Amb este acord Moncofa continua a la xarxa Isonomia de municipis per a la igualtat efectiva de dones i homes i participarà en els seus programes anuals amb la finalitat de promoure la igualtat efectiva en tots els àmbits i la prevenció de la violència cap a les dones.

La regidora d’Igualtat, Lola Alós, ha assegurat que “és una gran satisfacció per al municipi romandre a la xarxa , perquè l’objectiu és promoure i incentivar les polítiques d’igualtat entre la ciutadania”. Per la seua banda, la rectora de l’UJI, Eva Alcón, assegura que “un dels objectius primordials de la universitat és transmetre el coneixement que es genera en els diferents àmbits científics i, alhora, formar una ciutadania que treballe per la igualtat i el respecte a la diversitat”.

L’ acord permet a l’Ajuntament formar part d’una xarxa col·laborativa, tindre accés a assessorament i orientació especialitzada; disposar d’estratègies i recursos per a avançar cap a una societat més igualitària i disposar de diversos canals de comunicació, divulgació i transferència de les experiències i les bones pràctiques. La Fundació Isonomia proporciona informació actualitzada en matèria d’igualtat; possibilita la interacció amb altres ajuntaments i facilita la participació en accions formatives.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies