fbpx

LA VALL D´UIXÓ : L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la V Escoleta de Nadal

Aquest any l’Escoleta de Nadal tindrà lloc al CEIP Ausiàs March del 23 al 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener

La Regidoria d’Educació presenta la V Escoleta de Nadal de la Vall d’Uixó, que aquest any tindrà lloc al CEIP Ausiàs March del 23 al 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener de 2020. L’horari de l’Escoleta serà de 09.00 a 13.30 hores i hi podran participar les xiquetes i xiquets d’entre 3 i 12 anys. El preu de la inscripció serà de 30 €, encara que la Regidoria d’Educació ofereix una subvenció del 50% i també d’unes beques del 100% per a les famílies que ho necessiten.

La inscripció es pot fer online a través de la pàgina web de l’Ajuntament (www.lavallduixo.es) o en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de  l’edifici de l’Ajuntament, presentant el formulari que s’ha distribuït en els centres educatius i totes les instal·lacions municipals: «és important indicar en el formulari si hi ha necessitats educatives especials i quines són, ja que des de l’Ajuntament apostem per una escola inclusiva i hem de saber què necessitem quant a professionals especialitzats i material necessari», indica la regidora d’Educació, Carmen Garcia.

L’alumnat d’infantil realitzarà activitats entorn del concepte ‘Un Nadal d’aventura’, en el que es promourà la imaginació a través de jocs sensorials i esportius. D’altra banda, en l’alumnat de primària el centre d’interés és ‘Un Nadal solidari’, en el qual les activitats es divideixen en una dimensió lúdica, festiva, educativa, ambiental i cooperativa. A més de les instal·lacions del CEIP Ausiàs March, s’aprofitarà l’entorn del col·legi per a realitzar activitats a l’aire lliure.

«Des de l’Ajuntament agraïm la participació de la coordinadora d’AMPES, ja que com a objectiu de Ciutat Educadora, aquest projecte no es pot fer sense la implicació de la societat civil», destaca la regidora.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies