BENICÁSSIM : Benicàssim tria les tres millors idees emprenedores

Elora la viabilitat tecnicoeconòmica, l’originalitat, la implementabilitat i impacte de la idea i el seu caràcter innovador

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ja ha triat les tres millors idees emprenedores dins del Concurs d’Idees Benicàssim Emprén 2019.

El jurat de la present edició està presidit per la regidora d’Emprenedoria, Vanessa Batalla, i està format pel representant del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec), Alejandro Colonques Moner; el representant del Centre Europeu d’Empreses de Castelló (CEEI), Luis Miguel Batalla Salado; el representant de l’Associació de Seniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica a Castelló (Secot), Rafael Tarin Corberan; la representant de la Fundació Globalis, Herena Ojeda Ballester; i el representant de la titulació de Grau en Turisme en l’UJI, Luis José Callarisa Fiol. Durant la reunió mantinguda entre els membres del jurat es van valorar els ochos projectes presentats i, durant aqueixa trobada, els candidats van defensar les seues idees. Després d’això, i valorant la viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l’originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el caràcter innovador, el jurat ha atorgat el premi dotat amb 1.000 euros en metàl·lic al projecte presentat per M.ª Aranzazu Alonso Doménech en la categoria de Turisme, oci i experiències. En l’apartat de Salut, cultura i esport, el premi de 1.000 euros ha sigut per al projecte presentat per Perla Pibb Calafell. I, finalment, Pablo Vázquez Roig ha sigut premiat amb 1.000 euros en la categoria de Tecnologia i Innovació.

Les tres idees guanyadores seran presentades al públic en els pròxims dies durant l’acte en el qual es farà lliurament dels premis als seleccionats. Recordar que el concurs estava limitat a projectes elaborats expressament per a iniciatives que hagen de desenvolupar-se a Benicàssim i, com han indicat des de l’àrea de Promoció Econòmica, el programa “naix amb la voluntat de fer costat a emprenedors amb projectes propis, ajudant-los en el seu desenvolupament amb una dotació econòmica que puga finançar, almenys en part, l’inici de l’activitat que es propose”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies