BENICARLÒ : Benicarló incentiva les compres de Nadal als establiments locals

Des d’avui, 2 de desembre, fins al 5 de gener, se sortejarà un viatge a Nova York per a dos persones i cinc vals de 100 euros cadascun. Per a participar en el sorteig només cal comprar als establiments de Benicarló adherits a la Unió de Comerços.

La regidora de Comerç, Clara Cid, junt al president de la Unió de Comerços, Adrián Palacio, i la vicepresidenta, Sonia Foix, ha presentat la promoció comercial que s’ha preparat per al l’època de compres de Nadal. Cid ha ressaltat que «des de l’Ajuntament, i des de la Regidoria de Comerç especialment, amb aquesta promoció pretenem animar la ciutadania a què realitze les compres nadalenques als comerços locals».

Pel que fa a la promoció, consisteix a sortejar un viatge a Nova York per a dos persones, valorat en 1.500 euros, entre els clients que realitzen compres als comerços de Benicarló que participen de la promoció. A més, amb l’objectiu de fidelitzar els clients, totes les compres realitzades amb la targeta I-MÁS entraran automàticament en el sorteig de cinc vals de 100 euros cadascun, per a gastar als establiments de Benicarló que estiguen adherits a la Unió de Comerços.

Aquesta campanya està vigent des d’avui, 2 de desembre, fins al 5 de gener.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies