fbpx

UJI : Condol de la comunitat universitària per la mort del Pare Ricardo

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha expressat el condol de la comunitat universitària per la mort avui del Pare Ricardo, responsable del la Obra Social d’Integració al Marginat (OSIM) de Castelló, un menjador on s’ha atès durant dècades a milers de persones. Alcón ha destacat l’exemple de vida que va representar el sacerdot castellonenc, que va estar sempre dedicat a atendre als més necessitats i ha assenyalat que «la seua obra perdurarà per sempre en el cor reconfortat de tantes persones que van gaudir d’un plat calent o d’una paraula amable i, sobretot, en el seu alberg pel que diàriament passen més de 50 persones». La rectora ha animat a tota la societat de Castelló a «mantenir viva la memòria de qui va ser un dels seus Fills Adoptius amb un exercici continu de la solidaritat, amb la qual la Universitat Jaume I està plenament compromesa com a institució».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies