fbpx

GENERALITAT VALENCIA : El Consell aprova un conveni amb la Diputació de Castelló per al manteniment del Centre Integrat Excelentísima Diputación

– Mitjançant aquest acord la Conselleria destinarà 1.927.130 euros al Centre Integrat Excelentísima Diputación

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Diputació Provincial de Castelló pel qual es destina un import d’1.927.130 euros per a col·laborar en el manteniment del Centre Públic Integrat Excel·lentíssima Diputació.

A través del conveni, es financen quatre unitats d’Educació Primària (de cinqué i sisé curs) i huit d’Educació Secundària Obligatòria (dos per curs) del Centre Integrat Excelentísima Diputación.

Pel que fa a la provisió de vacants de professorat del centre, quan es produïsca, s’efectuarà pel procediment general establit per a l’accés de funcionaris a la Diputació, i s’haurà de comunicar a la Direcció Territorial d’Educació, Cultura i Esport de Castelló.

Per la seua banda, la Diputació haurà d’impartir gratuïtament els ensenyaments objecte del conveni i realitzar les activitats complementàries i de serveis que, si és el cas, es duguen a terme. Igualment, s’obliga a tindre en funcionament el nombre total d’unitats escolars que figuren en el conveni, i també se n’haurà de fer constar en un lloc visible del centre el finançament per part de la Generalitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies