BENICARLÓ : La Biblioteca Manel Garcia Grau fomenta la igualtat de gènere amb un contacontes

Vora 200 xiquets i xiquetes de 4t i 5è de primària han assistit a la funció duta a terme a la Biblioteca, que ha tingut com a objectiu fomentar la igualtat entre homes i dones. També s’organitza un concurs d’il·lustració i escriptura creativa, amb la igualtat com a protagonista, i en el qual l’alumnat pot participar.

La Biblioteca Manel Garcia Grau ha acollit aquesta setmana un contacontes molt especial. Els vora 200 xiquets i xiquetes de 4t i 5è de primària dels CEIP Eduardo Martínez Ródenas, Francesc Catalán i Marqués de Benicarló han assistit a «Amb la igualtat jo conte», un espectacle amb un objectiu clar: el foment de la igualtat entre homes i dones. A més, l’alumnat ha realitzat una avaluació prèvia i una altra de posterior per tal d’identificar els prejudicis, els valors i els conceptes.

La realització d’aquest contacontes ha estat possible gràcies a la subvenció que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha atorgat a Prosa Elàstica, una associació sense ànim de lucre. L’obra ha anat a càrrec de Rebombori Cultural.

A més d’aquests contacontes, els centres podran participar en un concurs d’il·lustració i escriptura creativa, en el qual l’alumnat podrà realitzar les seues creacions, amb la igualtat de gènere com a protagonista. L’associació Prosa Elàstica organitzarà el lliurament dels premis abans de finalitzar el primer trimestre escolar, en una jornada molt especial on es reuniran els guanyadors.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies