fbpx

MORELLA: Comencen les classes d’anglés a l’Escola Infantil de Morella


Hi han vuit xiquets i xiquetes matriculades, les quals aprenen un nou idioma mitjançant jocs
El termini d’inscripció està obert els dijous de 18.00 hores a 18.30 fins a completar el grup de 12

L’Escola Infantil de Morella va començar ahir les classes d’angles per als xiquets i xiquetes. Així, l’alumnat comença a prendre un nou idioma mitjançant classes dinàmiques amb jocs i música. En aquest curs hi ha vuit alumnes matriculats, encara que les inscripcions continuen obertes i es poden realitzar els dijous de 18.00 hores a 18.30 hores fins a completar el grup amb 12 alumnes.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “aquestes classes són molt dinàmiques i divertides per a introduir un nou idioma, com en aquest cas l’anglés, als xiquets i xiquetes”. L’edil ha explicat que “hi ha vuit alumnes però les matrícules continuen obertes fins a completar el grup de 12, de manera que els pares i mares interessades encara poden apuntar als xiquets i xiquetes”. Finalment, Ana ha recordat que “l’ajuntament de Morella aposta pels idiomes i ofereix cursos, com aquest de l’Escola Infantil, però hi ha més com és el cas del Centre Formatiu, l’Escola Oficial d’Idiomes o els exàmens del Trinity College London que es poden realitzar a la ciutat”.

Altres cursos d’anglés a Morella
Cal recordar que a través del Centre Formatiu de Morella es poden cursar cursos d’anglés de diferents nivells A més, aquest Morella està obert a propostes formatives que la gent puga aprofitar com podrien ser els cursos d’altres idiomes o altres tipus de formació com cursos d’informàtica. Les possibilitats de realitzar diferents cursos formatius s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver-hi en cadascun.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies