fbpx

ALCALÀ-ALCOSSEBRE: La Regidoria de Joventut d’Alcalà-Alcossebre amplia el curs de mindfullness per la gran demanda

 El curs, pensat inicialment per a impartir-se només un dia, compta amb dues sessions setmanals en què participen 32 persones

La Regidoria de Joventut d’Alcalà-Alcossebre organitza, des del passat mes d’octubre, un curs d’Iniciació al Mindfulness. Es tracta d’una disciplina que ajuda a calmar la ment i viure d’una manera més serè i conscient. El curs es realitza a càrrec de Fabiola Grau, psicòloga especialitzada en Mindfulness i Psicologia Positiva i inicialment es va oferir per a un màxim de 16 persones, però davant la gran demanda d’inscripcions, s’ha duplicat el curs perquè puguen assistir tots aquells interessats i actualment el realitzen 32 persones. Una línia de el curs s’imparteix els dijous i una altra els divendres, en horari de 17.15 a 19.15 hores, al CESAL d’Alcossebre.

La regidora Selene Blázquez ha destacat que «els alumnes valoren molt positivament aquest curs i vam considerar que podiem fer dues línies per poder cobrir tota la inscripció i que cap veí o veïna interessats es quedaren sense plaça».

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies