PSOE CASTELLÓN: PARICIA PUERTA REP A l’ONG ACCIÓN SIN FRONTERAS

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha rebut als representants de l’ONG nacional Acción Sin Fronteras, que treballa des de 1990 a Espanya i en països d’Amèrica Llatina i Àfrica, impulsant projectes de cooperació internacional i d’educació per al desenvolupament.

Es tracta d’un col·lectiu que vol contribuir al desenvolupament humà i sostenible dels pobles dels països del Sud a través de projectes que responen a les necessitats d’aqueixos llocs. També s’ocupa de sensibilitzar a les poblacions del Nord sobre la problemàtica que es viu al Sud i la importància de practicar amb ells la solidaritat.

En el transcurs de la reunió es va fer un repàs al projecte agroalimentari d’apoderament de la dones que l’ONG desenvolupa en Santa Cruz, Guatemala. Es tracta d’un projecte que compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies