El PPCS recaptarà diners per a la recerca contra el càncer amb un partit de futbol solidari  

  • ls populars celebren aquest diumenge 27 a Moncofa un partit solidari per a recaptar fons en un partit entre els candidats nacionals
  • Vicente-Ruiz: “Qualsevol acció que serveixi per a visibilitzar la necessitat d’invertir en recerca contra el càncer serà benvinguda”

 

25 octubre 2019.-  El Partit Popular de Castelló celebrarà aquest diumenge, 27 d’octubre de 2019, un partit de futbol solidari en la localitat de Moncofa. Una trobada que servirà per a recaptar fons per a la recerca contra el càncer i que comptarà amb la participació de membres de les candidatures del PP al Congrés i al Senat.

Tal com ha explicat la secretària general del Partit Popular avui, “volem posar el nostre granet de sorra i, sobretot, visualitzar la necessitat que la recerca i la prevenció és el camí per a lluitar contra el càncer”. Per aquest motiu, el PP destinarà tot el que recapti el diumenge a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

La responsable popular ha explicat que “el PP de Castelló, ja que Sánchez ens ha obligat a unes noves eleccions, volem prioritzar l’estar al costat dels castellonencs” i “qualsevol acció que serveixi per a conscienciar de la necessitat de fomentar la recerca, serà benvinguda per al PP de Castelló”.

Per a la secretària general “és un fet diferencial el nostre compromís amb la sanitat, amb la recerca i, aprofitant el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama, amb les dones” ja que “reforçar la sanitat i apostar per una major seguretat per a les dones és una de les claus de les polítiques del Partit Popular”.

De fet, la secretària general ha condemnat “les polítiques del PSOE i Compromís que han tancat serveis de mamografia com al Palància o que impedeixen a Onda tenir el seu propi servei” en qüestions tan sensibles com les revisions.

“A Castelló, l’Hospital Provincial era un emblema en recerca i lluita contra aquesta malaltia que ens ha tocat a tots de prop”. “El PSOE, lamentablement, va iniciar una croada per a desmantellar un centre hospitalari que avui és líder en llistes d’espera”.

Per a Vicente-Ruiz, “la nostra província mereix la inversió que garanteixi serveis vitals, que doni suport a la recerca i defensi als professionals mèdics que asseguren el millor tractament”. Però per a aconseguir-ho, “és necessari creure en la sanitat com un dels pilars de la nostra societat del benestar, apostar per la major inversió que garanteixi salut i qualitat de vida”. I fer-ho “de nord a sud, perquè lamentablement, tant La Plana, com l’Hospital Provincial i l’Hospital General, com el de Vinaròs són líders en llistes d’espera quirúgica”

CastellonDigital.com

CastellonDigital.com, las mejores noticias y actualidad para tí a un click y cómodamente en tu casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies