fbpx

El PP reclama al Consell que freni l’asfíxia als ajuntaments de Castelló  

  • La secretària general del PPCS reclama al conseller d’Hisenda que pagui el deute que la Generalitat manté amb els ajuntaments i que supera els 30 milions d’euross
  • Vicente-Ruiz: “La millor forma de fer autonomia i de fa província és amb una gestió eficaç i responsablee”

El Partit Popular de Castelló ha reclamat avui el Consell que freni d’una vegada l’asfíxia als ajuntaments de la província. La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha reclamat de forma directa al conseller d’Hisenda, Vicent Soler, en una trobada que han mantingut ja que “la millor forma de fer autonomia, de fer Comunitat i de respectar a la província és pagant el que es deu”.

No en va, el deute de la Generalitat amb els ajuntaments de Castelló supera els 30 milions d’euros el que està provocant greus problemes a les administracions locals: “Si a un ajuntament se li deu el 40% del seu pressupost, és lògic que tingui problemes”.

No només tensions de tresoreria, sinó que cada vegada hi ha més problemes per a pagar als proveïdors i per a complir amb els compromisos dels alcaldes, sobretot dels més petits. “Malgrat que no paguen sí que tenen per als seus capritxos, per a tenir un rècord d’assessors i pujar-se els sous”.

La secretària general ha advertit que “des del PP reclamarem per tots els mitjans els diners que es deu” ja que “és curiós que a la província de Castelló el PP sigui la força que més alcaldies té, amb un total de 65, s’incrementi el deute als ajuntaments”.

A més, la líder provincial adverteix que “estem parlant de pagar els plans d’ocupació, la dependència i benestar social, qüestions bàsiques que estan complicant el futur de la província de Castelló”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies